Kliniek het Bolwerk logo
De littekencorrectie​
lelijk litteken

Heb je last van storende littekens die je zelfvertrouwen aantasten? Wij hebben de oplossing! Onze geavanceerde littekencorrectiebehandelingen kunnen vervelende littekens transformeren helpen je zelfverzekerder te maken.

 

Waarom een Littekencorrectie bij Kliniek het Bolwerk?

Onze bekwame specialisten kunnen je informeren over het gebruik van geavanceerde technieken, door middel van compressie, occlusie, injectie, operatie of laser om littekens te verminderen. Het team bestaat uit ervaren plastisch chirurgen en huidtherapeuten. Verbetering van het litteken is vaak mogelijk.

Persoonlijke Aanpak: We begrijpen dat elk litteken uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte behandelplannen die zijn afgestemd op je specifieke behoeften en het type litteken. We luisteren hierbij goed naar jouw wensen. Het is lastig om op deze pagina een behandelplan te schetsen en een prijs voor de correctie op te nemen in onze prijslijst. Tijdens het consult zal hier verder op worden ingegaan.

Minimaal Ongemak: Onze procedures zijn minimaal invasief en veroorzaken weinig tot geen ongemak. Ze worden poliklinisch uitgevoerd, soms onder lokale verdoving. Je kunt snel terugkeren naar je dagelijkse activiteiten met vernieuwd zelfvertrouwen.

Vertrouwde Professionals: je behandeling wordt uitgevoerd door ervaren en gecertificeerde professionals die zich inzetten voor jouw welzijn en tevredenheid.

 

Behandelbare Littekens:

Een litteken door een operatie: sommige littekens van een operatie pakken anders uit dan van te voren de bedoeling was. Ze kunnen trekken, onregelmatig zijn, stug, rood of jeukerig zijn. Littekens van chirurgische ingrepen vervagen meestal in de tijd maar soms blijven ze toch vervelend zichtbaar of zijn aanwezig op een functioneel vervelende plek. Onze specialisten kunnen een persoonlijk behandeltraject uitstippelen tijdens een consult. 

Traumatische Littekens: Na een ongeval kan er een ontsierend litteken zichtbaar blijven. Of het nu gaat om littekens door verwondingen, brandwonden of andere trauma’s, we kunnen helpen ze te verbeteren. Wij helpen je naar het zoeken van de beste oplossing voor je probleem.

Overmatige littekenvorming / keloid: Dit zijn over het algemeen lastig te behandelen littekens. Veelal jeuken ze en zijn ontsierend. Vaak is een operatieve behandeling niet de juiste. Toch zijn er verschillende behandel mogelijkheden. Tijdens het consult wordt je hierover geïnformeerd.

Je hoeft zich niet langer te verbergen. Laat onze littekencorrectiebehandelingen je helpen om toekomst te omarmen en zelfvertrouwen te herwinnen. Neem vandaag nog contact met ons op om een consult te plannen.