Informatie voor verwijzers

In kliniek het Bolwerk wordt uitsluitend niet verzekerde zorg uitgevoerd. Toch kan deze informatie van belang zijn voor jou als zorgverlener.

Ziektenkostenverzekeraars vergoeden steeds minder zogenaamde “cosmetische” behandelingen. Onder deze behandelingen vallen:

Ooglidcorrecties bovenzijde, hiervoor gelden hele strenge voorwaarden waardoor de meeste mensen er niet voor in aanmerking komen.

Ooglidcorrecties aan de onderzijde worden nooit vergoed door de verzekering.

Cosmetisch storende naevi. Als een moedervlek een benigne aspect heeft en deze stoort de client dan kan deze worden weggehaald maar zijn de kosten voor eigen rekening. Veelal zijn de kosten van het verwijderen van een moedervlek lager dan het eigenrisico dat een patiënt in het ziekenhuis zou betalen.

Schaamlipcorrectie vallen buiten de vergoeding door de ziektekosten verzekering.

 

Alle anti-rimpelbehandelingen zoals met filters of botuline toxines vallen buiten de verzekerde zorg. Ook deze worden veilig en deskundig bij ons gedaan. 

Tevens kunnen wij cliënten adviseren bij een second opinion, expertise of keuring.

Een andere reden om naar Kliniek het Bolwerk te verwijzen is de korte wachttijden voor consult en behandeling. Soms wordt een eerste consult uitgevoerd als video-consult waarbij de client in het comfort van thuis wordt geïnformeerd over de behandeling. 

Verwijzen naar Kliniek het bolwerk is mogelijk en wordt zeer gewaardeerd. Als je een patiënt naar ons wilt verwijzen mail dan naar info@kliniekhetbolwerk.nl  of bel me direct op 06-498 991 67.

 

Het is voor de patiënten ook zelf mogelijk om een afspraak te maken via de link op de website. Een verwijzing is niet nodig.

 

“Nee” zeggen tegen een behandeling is veel lastiger dat het gewoon uitvoeren maar ….

Een eerlijk advies geeft de beste resultaten.

Ik durf nee tegen je te zeggen

Drs. David Jairath

Over kliniek het Bolwerk

Kliniek het Bolwerk is de voortzetting van mijn praktijk in het Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne aan de Händellaan 2a te Heemstede. Daar hebben Dr. Chrisiano en ik sinds 2006 een kliniek gehad voor niet verzekerde plastisch chirurgische zorg.

Ik april 2023 werd ons huurcontract op de bovengenoemde locatie niet verlengd. Hierna ben ik, om mijn succesvolle praktijk te kunnen voortzetten, gestart met een zoektocht naar een nieuwe praktijkruimte. Nadat ik veel locaties had bezocht werd ik geattendeerd op deze locatie. Dit voelde meteen goed, Ik moest veel verbouwen maar had een nieuwe locatie gevonden.

Een nieuwe locatie, 

                                           nieuwe naam 

                                                                              en nieuw concept 

Onze belofte aan u

Eerlijk

Ik geef je een eerlijk advies over de behandeling.


Veilig

Wij voeren de behandeling zo veilig mogelijk uit. Dit wil zeggen dat wij voelden aan alle eisen gesteld op het gebied van veiligheid

Betrouwbaar

Cliënten geven mij het vertrouwen om een ingreep te doen. Ik doe er alles aan om dat waar te maken.

Mogen wij onze medewerkers voorstellen

Heb je een goed idee en wil je bij ons komen werken, stuur een mail of neem contact op. 

We zijn op zoek naar mensen om het team van kliniek het Bolwerk te versterken.

Gezocht

Operatie assistent

Ben je beschikbaar als operatie assistent op oproepbasis en heb je ervaring met plastisch chirurgische ingrepen stuur dan een e-mail met je motivatie en CV..

010-teamwork

Gezocht

Praktijk Manager

Heb je ervaring met het managen van een praktijk dan zijn wij op zoek naar jou. 

002-doctor

Artsen gezocht

Wij zoeken jou als medisch specialist

Zoek je samenwerking of een praktijkruimte voor consulten of behandeling of heb je een ander goed idee, stuur ons een e-mail.

027-nurse-1

Gezocht

Nurse Practitioner

Ervaring in de plastische chirurgie en ben je in staat om zelfstandig te werken controles en voorlichting met betrekking tot plastisch chirurgische ingrepen dan hebben wij een baan voor jou

Wat onze cliënten zeggen

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent