Plastische chirurgische kliniek behandelingen
zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Plastische chirurgische behandelingen

Ben je op zoek naar een behandeling voor plastische chirurgie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij Kliniek het Bolwerk leggen we de nadruk op maatwerk. Onze ervaren arts David Jairath gaat graag met je in gesprek om erachter te komen wat jouw wensen en doelen zijn. Samen met jou bepalen we welke behandeling het beste bij jou past.

De eerste stap in ons proces is een uitgebreid en persoonlijk consult. We nemen de tijd om naar je te luisteren en al je vragen te beantwoorden. Tijdens het consult bespreekt de arts de mogelijkheden en legt hij uit wat wel en niet haalbaar is. Dit eerste consult is volledig gratis en vrijblijvend.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal van de plastische chirurgie behandelingen die wij aanbieden. 

Staat je behandeling er niet bij? Neem gerust contact op. We adviseren je graag en bekijken samen welke behandeling het beste bij je past.

Plastische chirurgische kliniek behandelingen
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie verjongt het gebied rond de ogen door overtollig weefsel te verwijderen, waardoor de oogcontour frisser en strakker oogt.

Anti-rimpelbehandeling

Een anti-rimpelbehandeling vermindert zichtbare rimpels, verbetert de huidtextuur en verhoogt het zelfvertrouwen. Consult voor injecties, lasertherapie of fillers om jouw opties te bespreken.

Verwijderen van huidoneffenheden

Een poliklinische behandeling verwijdert snel en veilig moedervlekken, wratten en andere huidoneffenheden onder plaatselijke verdoving.

Onderooglidcorrectie

Een onderooglidcorrectie verwijdert overtollige huid, wallen en rimpels onder de ogen. De poliklinische behandeling duurt 1,5 uur met een week hersteltijd.

Schaamlipcorrectie

Een schaamlipcorrectie verhelpt ongemak door overtollig of asymmetrisch weefsel. Vraag een consult aan voor een persoonlijke behandeling.

Littekencorrectie

Een littekencorrectie vermindert opvallende of pijnlijke littekens, wat kan bijdragen aan een verbeterd zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.

Drs. D Jairath

Mijn naam is David Jairath en ik ben sinds 2004 gespecialiseerd plastisch chirurg. Ik heb Geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en daar ook mijn specialisatie tot plastisch chirurg afgerond.

Tijdens mijn opleiding heb ik in binnen- en buitenland stages gelopen om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen, met een focus op zowel reconstructieve als cosmetische chirurgie.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken in het Spaarne Ziekenhuis, waar ik reconstructies en plastische chirurgie uitvoerde. Hier deed ik ervaring op met diverse behandelingen.

In de daaropvolgende jaren heb ik mij in een privékliniek verder gespecialiseerd in niet-invasieve cosmetische behandelingen, zoals injectables en littekencorrecties.

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan, zet ik nu in bij Kliniek het Bolwerk. Hier streef ik naar optimale resultaten voor een breed scala aan behandelingen, variërend van ooglidcorrecties tot littekencorrecties en schaamlipcorrecties.

plastische chirurgie haarlem

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent