Kliniek het Bolwerk logo

Kliniek voor plastische chirurgie

plastische chirurgie haarlem
zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Op zoek naar plastische chirurgie in Haarlem? Welkom bij Kliniek het Bolwerk.

Mijn naam is David Jairath. Als plastisch chirurg met meer dan 15 jaar ervaring leg ik de nadruk op een individuele benadering, omdat ieder mens uniek is.

Dat betekent dat ik ruim de tijd neem voor persoonlijk overleg. Hierin bespreken we alle medische, psychologische en sociale aspecten.

Aangesloten bij:

NPVC (1)
NPVEC
ISAPS
IMCAS
NPVC (1)
NPVEC
ISAPS
IMCAS
ISAPS
IMCAS
plastische chirurgie haarlem
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Het voordeel van Kliniek het Bolwerk

Bij Kliniek het Bolwerk hechten cliënten waarde aan de snelheid én aan de persoonlijke aanpak. Binnen een week vindt het eerste consult plaats, waar naast wensen ook eventuele zorgen aan de orde komen.

De focus ligt op een beperkt aantal cosmetische ingrepen die veilig en pijnloos plaatsvinden onder lokale verdoving.

Mocht na overleg blijken dat een voorgestelde behandeling niet passend is, dan bespreken we open en eerlijk mogelijke alternatieven. Samen zoeken we dan naar de beste oplossing die bij jouw situatie past.

Kliniek het Bolwerk

Wat onze cliënten zeggen​

Alle reviews zijn geverifieerd op Zorgkaartnederland.nl.

Misvattingen over plastische chirurgie (in Haarlem)

Veel mensen denken ten onrechte dat cosmetische artsen en huisartsen over dezelfde expertise beschikken als een plastisch chirurg. Echter, plastisch chirurgie vereist een lange en gespecialiseerde opleiding, waardoor plastisch chirurgen uitgebreide medische kennis hebben.

Bovendien wordt naast het medische resultaat ook aandacht besteed aan de psychologische begeleiding. Kiezen voor een ervaren plastisch chirurg is dan ook een belangrijke investering in je kwaliteit, veiligheid en gezondheid.

Ook voor een second opinion ben je welkom

Een expertise of second opinion is het vragen van een mening aan een andere medisch specialist dan waar je al bent geweest.

Het kan zijn dat je twijfel hebt over het resultaat van een behandeling, of voor een behandeling de mening van een tweede arts wilt horen over de noodzaak of uitvoering. Bij twijfel kan een second opinion helpen in de besluitvorming.

Als plastisch chirurg ben ik open en eerlijk in mijn advies. Indien je ontevreden bent over een eerder resultaat, of complicaties ondervindt, kan ik bekijken of ik je kan helpen.

Beeld van Bolwerk

Kliniek het Bolwerk is aangesloten bij vakverenigingen

Professionele zorg is mijn kernwaarde in de kliniek voor plastische chirurgie in Haarlem. Daarom ben ik aangesloten bij erkende nationale en internationale vakverenigingen.

Deze lidmaatschappen tonen aan dat ik mijn werk op een professionele en conform de normen uitvoer. Dit betekent dat ik altijd voldoe aan de meest recente richtlijnen en standaarden.

onderooglidcorrectie Kliniek het Bolwerk
NPVC (1)
NPVEC
ISAPS
IMCAS

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan door te bellen met 023-5837405 of te mailen naar info@kliniekhetbolwerk.nl.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op het nummer 06-49899167

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google.

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent