Neem contact op

Ons adres

Kliniek het Bolwerk

Staten Bolwerk 1

2011 MK, Haarlem

Routebeschrijving

Belangrijk

Als we de telefoon niet kunnen opnemen, bijvoorbeeld tijdens een consult of ingreep, kun je een e-mail of Whatsapp sturen, maar je kunt natuurlijk ook contact opnemen via het contactformulier.

Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Contactformulier

Aangesloten bij:

NPVC (1)
NPVEC
ISAPS
IMCAS
NPVC (1)
NPVEC
NPVC (1)
NPVEC
NPVC (1)
NPVEC
ISAPS
IMCAS

Hoe kom ik bij Kliniek het Bolwerk

Ik kom vanuit de regio Bloemendaal / Overveen

Vanuit de randweg (N208) naar de N200 en volg de ze weg naar het station Haarlem. Voor het station vind je de inrit van Staten Bolwerk 1.

Ik kom vanuit de regio Amsterdam

Via de A10, A4, A9 naar de N200, volg de N200 langs de Ikea, Volg de flauwe bocht bij de stoplichten om op de N200 te blijven. Volg deze weg over de brug over het spaarne, links passeer je het station Haarlem. Na het station is aan de rechter hand de inrit van Staten Bolwerk 1.

Ik kom vanuit regio Hoofddorp

Vanuit de regio Hoofdoorp zijn er meerdere mogelijkheden. Via Heemstede en Haarlem is een mogelijkheid maar in tijdens de spits vaak druk. Een makkelijkere optie is de N201 naar de N205, sla rechts af op de Prins Bernhard laan, aan het eind bij de stoplichten links af de Oude weg op. Aan het eind staat een oude stadspoort, sla hier rechts af en ga langs de koepel gevangenis onder het spoorviaduct waarna je linksaf slaat. Volg deze weg over de brug over het spaarne, links passeer je het station Haarlem. Na het station is aan de rechter hand de inrit van Staten Bolwerk 1.

 

Ik sta voor het hek en nu?

Als je bent gearriveerd op het Staten Bolwerk 1 in Haarlem en je staat met de auto voor het hek, bel dan aan (onderste bel links) bij Kliniek het Bolwerk. Je wordt via de intercom begroet en het hek zal voor je worden geopend. Volg de laan langs het grote huis en de moderne serre tot na het koetshuis. aan het eind zijn 2 gratis parkeerplaatsen van Kliniek het Bolwerk. Parkeer hier de auto en loop terug naar het koetshuis. Na binnengaan rechts de trap op en je bent bij onze locatie aangekomen.

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent