Kliniek het Bolwerk logo

Neem contact op met
Dr. Jairath

Wat leuk dat je contact met ons wilt opnemen. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om, met mij, in contact te komen. Zie hieronder.

Wanneer ik de telefoon niet kan beantwoorden, bijvoorbeeld als ik een consult of ingreep doe, kunt je een mail of Whatsapp sturen, maar het kan ook via het contact formulier.

Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Ons adres

Staten Bolwerk 1,

2011 MK Haarlem.

Koetshuis 1e etage

Consulten en behandelingen

Alleen op afspraak.

Contact Informatie

Hoe kom ik bij Kliniek het Bolwerk ?

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan via onze online planning of door te bellen met 023-5837405. Een afspraak maken via Whatsapp kan op nummer 06-49899167

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google.

Ik kom vanuit de regio Bloemendaal / Overveen

Vanuit de randweg (N208) naar de N200 en volg de ze weg naar het station Haarlem. Voor het station vind je de inrit van Staten Bolwerk 1.

Ik kom vanuit de regio Amsterdam

Via de A10, A4, A9 naar de N200, volg de N200 langs de Ikea, Volg de flauwe bocht bij de stoplichten om op de N200 te blijven. Volg deze weg over de brug over het spaarne, links passeer je het station Haarlem. Na het station is aan de rechter hand de inrit van Staten Bolwerk 1.

Ik kom vanuit regio Hoofddorp

Vanuit de regio Hoofdoorp zijn er meerdere mogelijkheden. Via Heemstede en Haarlem is een mogelijkheid maar in tijdens de spits vaak druk. Een makkelijkere optie is de N201 naar de N205, sla rechts af op de Prins Bernhard laan, aan het eind bij de stoplichten links af de Oude weg op. Aan het eind staat een oude stadspoort, sla hier rechts af en ga langs de koepel gevangenis onder het spoorviaduct waarna je linksaf slaat. Volg deze weg over de brug over het spaarne, links passeer je het station Haarlem. Na het station is aan de rechter hand de inrit van Staten Bolwerk 1.