Kliniek het Bolwerk logo

Verwijderen van huidoneffenheden

Last van zichtbare huidoneffenheden die invloed hebben op je uiterlijk? Misschien herken je dit wel:

  • Een storende moedervlek die je uiterlijk beïnvloedt.
  • Fibromen of andere oneffenheden die je schoonheid verstoren.
  • Een talgcyste waar je het liefst vanaf wilt.
  • Moeite met een gladde huid door de bovenstaande kwesties.


Een behandeling om huidoneffenheden te verwijderen kan de oplossing zijn. Deze snelle, poliklinische procedure onder plaatselijke verdoving maakt je huid weer glad en geeft je huid een nieuwe uitstraling.

Herken je jezelf hierin? Overweeg dan een behandeling voor een zelfverzekerde uitstraling en comfort.

zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10
Verwijderen van huidoneffenheden (1)
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Waarom voor Kliniek het Bolwerk kiezen?

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Brochure Verwijderen van huidoneffenheden Kliniek het Bolwerk-min

Verwijderen van moedervlekken

Het verwijderen van een cosmetisch storende moedervlek kan je uiterlijk flink veranderen. Deze poliklinische procedure, die onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd, duurt slechts 30 minuten.

Na de ingreep kun je de kliniek direct verlaten. Na een week worden de hechtingen verwijderd. Tijdens een vervolgconsult krijg je advies over de optimale nazorg om littekenvorming zoveel mogelijk te beperken.

Verwijderen van moedervlekken
Verwijderen van andere huid oneffenheden Kliniek

Verwijderen van andere huid oneffenheden

Het verwijderen van storende huidoneffenheden biedt een effectieve oplossing voor wie streeft naar een zuivere huid. Tijdens een persoonlijk consult bepalen we zorgvuldig welke behandelmethode het beste bij jouw specifieke situatie past. Of het nu gaat om fibromen, talgkliercysten of andere onregelmatigheden, onze aanpak richt zich op optimale esthetische resultaten met minimale impact.

De procedure, die in onze kliniek onder plaatselijke verdoving wordt uitgevoerd, duurt slechts 30 minuten. We streven naar een herstel met zo min mogelijk ongemak, waarbij rust en zorgvuldige nazorg essentieel zijn voor een snelle genezing en het verminderen van zwellingen of blauwe plekken. Na een week worden de hechtingen verwijderd en volgen er adviezen voor littekenverzorging om ervoor te zorgen dat je huid zo mooi mogelijk geneest.

Verwijderen van talgkliercysten

Een talgkliercyste kan gaan ontsteken als deze niet op tijd wordt verwijderd, wat resulteert in een minder mooi litteken. Om dit te voorkomen adviseren wij om cysten preventief te verwijderen. Tijdens het intakegesprek bespreek je samen met onze arts David Jairath de mogelijkheden. Samen kiezen we de methode die het minst ingrijpend is om de cyste te verwijderen.

We leggen ook uit wat de gevolgen zijn, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Indien nodig kunnen we de cyste bekijken via een foto of videogesprek. Vervolgens voeren we de 30 minuten durende poliklinische procedure uit onder plaatselijke verdoving. Nadien is enige zwelling en blauwheid mogelijk. We raden aan een paar rustige dagen te nemen en sporten te vermijden om de genezing te laten plaatsvinden. Na een week verwijderen we de hechtingen en is de behandeling voltooid. Hierna zal het litteken uitrijpen. Dit heeft even tijd nodig.

Verwijderen van talgkliercysten

Het behandeltraject

Al meer dan duizend cliënten gingen je voor

Drs. D Jairath

Ik ben Drs. David Jairath, plastisch chirurg. Na mijn studie Geneeskunde heb ik mijn specialisatie tot plastisch chirurg afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze opleiding heb ik stages gelopen in binnen- en buitenland.

Tijdens mijn loopbaan heb ik zowel in ziekenhuizen als privéklinieken gewerkt. Mijn achtergrond omvat zowel reconstructieve als cosmetische chirurgie, variërend van borstreconstructies tot algemene plastische chirurgische ingrepen.

Ik heb nu meer dan 15 jaar ervaring in het verwijderen van huidafwijkingen. Mijn brede kennis zet ik nu in bij Kliniek het Bolwerk. Hier bied ik mijn diensten aan voor cosmetische verwijdering van bijvoorbeeld moedervlekken, cysten en naevi.

Dankzij mijn uitgebreide achtergrond weet ik elke ingreep zorgvuldig en met oog voor een optimaal resultaat uit te voeren. De cliënt staat hierbij centraal.

ooglidcorrectie

Wat onze cliënten zeggen​

Alle reviews zijn geverifieerd op Zorgkaartnederland.nl.

Tarieven

  • Verwijderen van cosmetisch storende moedervlekken €295

    Verwijderen van diverse storende huidelementen per stuk. 1 x € 295,- 2x € 400,- 3x € 750,-

  • Littekencorrectie Vanaf €500

Veelgestelde vragen

De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, dus je voelt geen pijn tijdens de behandeling. Er kan wat ongemak of gevoeligheid optreden na de verdoving, maar dit is over het algemeen goed onder controle te houden met pijnstillers die worden aanbevolen door de chirurg.

De meeste behandelingen voor het verwijderen van huidoneffenheden duren ongeveer 30 minuten. De exacte duur kan variëren afhankelijk van de grootte en locatie van de oneffenheid.

Zoals bij elke medische ingreep zijn er risico’s, zoals infectie, littekens en veranderingen in huidpigmentatie. Wij nemen echter alle voorzorgsmaatregelen om deze risico’s te minimaliseren en geven grondige nazorginstructies.

Het herstel varieert per persoon, maar de meeste cliënten kunnen binnen een week hun normale activiteiten hervatten. Zwellingen en blauwe plekken verdwijnen meestal binnen een paar dagen. Volledige genezing en rijping van de littekens kan enkele weken tot maanden duren.

In de meeste gevallen wordt cosmetische verwijdering van huidvlekken niet gedekt door de ziektekostenverzekering. Er kunnen uitzonderingen zijn in geval van medische noodzaak. We raden je aan om dit van tevoren met je zorgverzekeraar te bespreken.

Staat je vraag er niet tussen? Stel dan hier je vraag

Download de Checklist

En zorg dat je goed voorbereid bent.

Checklist Verwijderen van huidoneffenheden Kliniek het Bolwerk

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan door te bellen met 023-5837405 of te mailen naar info@kliniekhetbolwerk.nl.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op het nummer 06-49899167

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google.

Verwijderen van huidoneffenheden door Kliniek het Bolwerk

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*

Wees goed voorbereid en

Download de Checklist

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*