Kliniek het Bolwerk logo

Ooglidcorrectie Hoofddorp

Wist je dat hangende oogleden ervoor kunnen zorgen dat je er vermoeider uitziet dan je je voelt? In de loop der jaren kan de huid rond je ogen losser worden, waardoor de oogleden naar beneden trekken. Dit kan vermoeidheid en een ouder uiterlijk veroorzaken.

Een ooglidcorrectie in onze kliniek dichtbij Hoofddorp kan hier verandering in brengen. Tijdens een korte ingreep verwijderen we de overtollige huid, waardoor de oogleden hun natuurlijke positie terugkrijgen. Het resultaat is een frissere en meer uitgeruste blik.

Benieuwd hoe je ogen eruit kunnen zien na de operatie? Maak een afspraak voor een eerste consult. Onze ervaren plastisch chirurg bespreekt graag je wensen en mogelijkheden. Samen bekijken we of een ooglidcorrectie iets voor jou is.

zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10
Ooglidcorrectie Hoofddorp door Kliniek het Bolwerk
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Waarom kiezen voor Kliniek het Bolwerk?

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Ooglidcorrectie brochure aanvragen Kliniek het Bolwerk

Het behandeltraject

Meer dan duizend cliënten gingen je voor

Drs. David Jairath, plastisch chirurg

Al meer dan 15 jaar help ik mensen met plastisch chirurgische behandelingen. Dit is waar mijn passie ligt.

Na mijn studie geneeskunde in Amsterdam heb ik me gespecialiseerd in plastische en reconstructieve chirurgie. Hiervoor heb ik stages gelopen in binnen- en buitenland om mijn expertise te verbreden.

Sinds kort heb ik Kliniek het Bolwerk opgericht, waar ik mijn brede achtergrond in reconstructieve, trauma- en cosmetische chirurgie inzet. In het bijzonder voer ik vaak ooglidcorrecties uit. Door mijn jarenlange ervaring kan ik elke cliënt met zorg en aandacht behandelen.

Mijn missie is om anderen te helpen met plastische chirurgie om hun kwaliteit van leven te verbeteren. Dit is waar ik elke dag energie van krijg.

Plastisch chirurg

Wat onze cliënten zeggen​

Alle reviews zijn geverifieerd op Zorgkaartnederland.nl.

Tarieven

Veelgestelde vragen

Wat zijn de risico’s en complicaties van ooglidcorrectie in Hoofddorp?
Net als andere cosmetische ingrepen brengt ooglidchirurgie kleine risico’s met zich mee. David Jairath voert elke ingreep zorgvuldig uit om zo complicaties te voorkomen.

Tijdelijke symptomen zoals zwelling of blauwe plekken kunnen optreden, maar verdwijnen meestal snel. Blijvende littekens komen bijna nooit voor.

Dankzij onze jarenlange expertise kunnen we het herstel goed begeleiden, zodat je risico op complicaties tot een minimum wordt beperkt.

Mocht je vragen hebben over mogelijke bijwerkingen, dan beantwoorden we die graag. Ons doel is volledige transparantie en een veilig behandelproces.

Een basisverzekering vergoedt cosmetische ooglidchirurgie meestal niet. Het kan zijn dat sommige aanvullende pakketten dit wel doen.

Als er een medische reden is, is er kans op (gedeeltelijke) vergoeding. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekeraar.

Je kunt de behandeling natuurlijk ook zelf betalen. Tijdens een intakegesprek bespreken we samen de mogelijkheden en tarieven.

Onze focus ligt op een natuurlijk en betaalbaar resultaat. Samen zoeken we naar de beste oplossing voor jouw situatie en wensen.

Om de privacy van onze patiënten te beschermen, laten we geen individuele foto’s zien zonder toestemming. Tijdens het intakegesprek leggen we wel uit wat de mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten. Neem gerust je eigen foto’s mee om je situatie te bespreken.

Zo kunnen we het behandelproces en de mogelijke resultaten uitleggen zonder voorbeelden te gebruiken. Onze focus ligt op het informeren over wat de procedure voor jouw geval en wensen kan betekenen. We beantwoorden graag je twijfels of vragen.

Vanuit de regio Hoofddorp zijn er verschillende mogelijkheden om ons te bereiken. Zo kun je via Heemstede en Haarlem rijden, maar dit is in de spits vaak erg druk.

Een gemakkelijkere optie is om via de N201 naar de N205 te gaan, sla vervolgens rechtsaf de Prins Bernhardlaan op, ga aan het eind bij de stoplichten linksaf de Oude weg op.

Aan het einde is er een oude stadspoort, ga hier rechtsaf en ga langs de koepelgevangenis onder het spoorwegviaduct door en dan linksaf. Volg deze weg over de brug over het Spaarne, aan je linkerhand passeer je het station van Haarlem. Na het station is aan de rechterkant de ingang van Staten Bolwerk 1.

Staat je vraag er niet tussen? Stel dan hier je vraag

Download de Checklist

En zorg dat je goed voorbereid bent.

Ooglidcorrectie checklist aanvragen Kliniek het Bolwerk-min

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan door te bellen met 023-5837405 of te mailen naar info@kliniekhetbolwerk.nl.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op het nummer 06-49899167

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google.

Ooglidcorrectie dichtbij Hoofddorp

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*

Wees goed voorbereid en

Download de Checklist

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*