Kliniek het Bolwerk logo

Oogleden liften

Heb je last van hangende of verslapte oogleden? Dan kan het liften van de oogleden, ook wel blepharoplastiek of ooglid lift genoemd, uitkomst bieden. Bij een ooglidcorrectie wordt overtollige huid en/of vet rond je ogen verwijderd. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Je hebt een minder vermoeide blik omdat overhangende oogleden worden gecorrigeerd.
  • Je oogleden jeuken of irriteren minder omdat overtollige huid is verwijderd.
  • Je zicht wordt verbeterd omdat overtollige huid of vet je gezichtsveld niet langer beperkt.
  • Het is gemakkelijker om je oogmake-up langer mooi te houden.

 

Ooglidchirurgie brengt verlichting voor mensen met verslapte of hangende oogleden. Tijdens een gratis consult bespreken we of een ooglid lift voor jou mogelijkheden biedt voor een frissere, meer uitgeruste oogopslag.

Oogleden liften door Kliniek het Bolwerk

Waarom voor Kliniek het Bolwerk kiezen?

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Ooglidcorrectie brochure aanvragen Kliniek het Bolwerk

Het behandeltraject

Er gingen je al meer dan duizend cliënten voor

Dr. David Jairath, plastisch chirurg

Mijn naam is David Jairath en ik ben plastisch chirurg sinds 2004. Nadat ik geneeskunde heb gestudeerd aan de UvA, heb ik mij gespecialiseerd in plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding heb ik stages gelopen in binnen- en buitenland.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken in het Spaarne Ziekenhuis, tegenwoordig het Spaarne Gasthuis met locaties in Hoofddorp, Haarlem Zuid en Noord. Hier hield ik mij bezig met reconstructieve chirurgie, trauma, hand- en algemene plastische chirurgie.

Daarna heb ik me gespecialiseerd in cosmetische chirurgie in een privékliniek van het ziekenhuis. Mijn brede ervaring zet ik nu in bij Kliniek het Bolwerk, waar ik mijn patiënten met de beste zorg behandel. Met mijn expertise wil ik anderen helpen met plastisch-chirurgische oplossingen.

Wat onze cliënten zeggen​ over oogleden liften:

Tarieven oogleden liften

Veelgestelde vragen

Net als bij andere ingrepen zijn er een klein aantal potentiële risico’s aan ooglidcorrecties. Wij voeren de ingreep uit met de grootst mogelijke zorg en aandacht om complicaties zoveel mogelijk te voorkomen.

Tijdelijke zwelling en blauwe plekken komen soms voor na de ingreep, maar verdwijnen meestal binnen een week. Ook blijvende littekens zijn zeldzaam.

Met ons uitgebreide nazorgprogramma is de kans op bijwerkingen minimaal. We gebruiken hiervoor de modernste technieken en hebben jarenlange ervaring met honderden ingrepen.

We leggen je graag uit hoe we de risico’s minimaliseren en het herstel maximaliseren. Onze patiënten weten dat ze bij ons in goede handen zijn voor een natuurlijk en mooi resultaat.

Een cosmetische ooglidlift wordt meestal niet vergoed door de basisverzekering, omdat het wordt beschouwd als een optionele ingreep.

Soms biedt een aanvullende verzekering wel dekking. In geval van medische noodzaak, bijvoorbeeld als de oogleden het zicht belemmeren, kan er sprake zijn van vergoeding voor de ooglidcorrectie vanuit de basisverzekering.

Neem contact op met je verzekeraar om na te gaan of en in hoeverre zij de kosten van een ooglidlift in jouw situatie vergoeden.

Mocht er geen vergoeding zijn, dan kun je de kosten ook zelf dragen. Wij zijn transparant over onze tarieven. Samen met jou bekijken we welke financiële oplossing het beste past.

Bij Kliniek het Bolwerk vinden we een zorgvuldige en vertrouwelijke behandeling belangrijk. Hoewel we graag willen laten zien wat er allemaal mogelijk is met het liften van de oogleden, respecteren we de privacy van onze patiënten.

Daarom delen we geen medische beelden zonder toestemming. Tijdens een consult bespreken we wel open en eerlijk de verwachtingen. Patiënten kunnen ook hun eigen foto’s meenemen.

Zo leggen we uit wat de ingreep inhoudt en wat de mogelijke resultaten zijn, zonder in te gaan op individuele gevallen.

Het is verstandig om enkele dagen rust te houden vanwege zwelling en blauwe plekken rond de ogen. Dit is normaal en neemt geleidelijk af.

Ongeveer een week na de ingreep worden de hechtingen verwijderd. Je kunt dan voorzichtig weer aan het werk en je normale activiteiten hervatten.

Het duurt daarna wel enkele weken voordat de uiteindelijke resultaten zichtbaar zijn. Meestal zie je de grootste verbetering binnen 2-3 weken.

Uit onze ervaring blijkt dat cliënten relatief snel herstellen. Belangrijk is wel om het nazorgadvies op te volgen.

Staat je vraag er niet tussen? Stel dan hier je vraag

Download de Checklist

En zorg dat je goed voorbereid bent.

Ooglidcorrectie checklist aanvragen Kliniek het Bolwerk-min

Maak een afspraak

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google.

Bellen of appen?

Een afspraak maken kan via onze online planning of door te bellen met 023-5837405.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op nummer 06-49899167

Oogleden laten liften

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*

Wees goed voorbereid en

Download de Checklist

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*