Ooglidcorrectie Amsterdam

Woon of werk je in Amsterdam? Dan weet je hoe druk het kan zijn in de stad. Al die prikkels kunnen vermoeidheid rondom de ogen veroorzaken. Hierdoor zie je er sneller vermoeid uit. Dit kan onder andere komen door hangende oogleden.

Een ooglidcorrectie kan hier verandering in brengen. In onze kliniek in de buurt van Amsterdam verwijderen we overtollige huid rond je ogen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en comfort. Bovendien zien je ogen er meteen frisser en uitgerust uit.

Kom langs voor een vrijblijvend consult in onze kliniek in de buurt van Amsterdam. Binnen een half uur kun je vanuit het centrum van Amsterdam bij ons zijn. We geven je graag de nodige informatie. Samen kunnen we kijken of een ooglidcorrectie iets voor jou is, zodat je weer met een frisse blik door Amsterdam kunt struinen.

zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10
Ooglidcorrectie Amsterdam door Kliniek het Bolwerk
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Waarom voor Kliniek het Bolwerk kiezen?

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Ooglidcorrectie brochure aanvragen Kliniek het Bolwerk

Het behandeltraject

Al meer dan duizend cliënten gingen je voor

Drs. David Jairath, plastisch chirurg

Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam als plastisch chirurg. Na mijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam heb ik mij gespecialiseerd in plastische en reconstructieve chirurgie.

Tijdens mijn opleiding liep ik stage in verschillende ziekenhuizen in binnen- en buitenland, waar ik mijn kennis en ervaring verder uitbreidde. Daarna ben ik begonnen als plastisch chirurg in het Spaarne Gasthuis, waar ik me bezighield met reconstructieve chirurgie, trauma en algemene plastische chirurgie.

Meer recent heb ik mij toegelegd op cosmetische chirurgie in een privékliniek. Mijn brede expertise zet ik nu in bij Kliniek het Bolwerk, om cliënten met de beste zorg te behandelen. Met mijn jarenlange ervaring help ik anderen graag met plastisch chirurgische ingrepen.

ooglidcorrectie amsterdam

Wat onze cliënten zeggen​

Alle reviews zijn geverifieerd op Zorgkaartnederland.nl.

Tarieven Amsterdam

Veelgestelde vragen

Net als andere cosmetische ingrepen brengt ooglidchirurgie een klein risico met zich mee. Onze specialist voert elke ingreep zorgvuldig uit om complicaties te voorkomen.

Tijdelijke symptomen zoals zwelling of blauwe plekken komen voor, maar verdwijnen meestal snel. Blijvende littekens of littekens zijn uiterst zeldzaam.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe we het herstel optimaal kunnen begeleiden. We leggen je graag uit hoe we de risico’s minimaliseren en je genezing maximaliseren.

Cosmetische ooglidchirurgie wordt meestal niet vergoed door de basisverzekering. In sommige aanvullende pakketten wordt het mogelijk wel vergoed.

Als er een medische indicatie is, is er kans op (gedeeltelijke) vergoeding. Neem hiervoor contact op met je verzekeraar.

Je kunt de behandeling natuurlijk ook zelf betalen. Wij zijn transparant over onze tarieven.

Tijdens het intakegesprek bespreken we graag de mogelijkheden met je. Samen zoeken we naar de beste, meest betaalbare oplossing. Onze focus ligt op een natuurlijk resultaat.

Wij respecteren uiteraard de privacy van onze cliënten. Hoewel we graag laten zien wat er mogelijk is, is het tonen van individuele foto’s zonder toestemming niet toegestaan.

Tijdens het consult leggen we open en eerlijk uit wat je kunt verwachten. Je kunt je eigen foto’s meenemen om jouw situatie te bespreken.

Op deze manier kunnen we het behandelproces van overhangende oogleden en de mogelijke resultaten uitleggen. Dit doen we zonder gebruik te maken van voorbeeldfoto’s.

Onze focus ligt op het informeren over wat deze procedure voor jou kan betekenen. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen zullen we de beste oplossing vinden.

Volg de A10 richting Haarlem. Neem vervolgens de A4/A9 en volg de afslag naar de N200.

Rijd langs de Ikea en neem de flauwe bocht bij de stoplichten om op de N200 richting Haarlem te blijven.

Volg deze weg over de brug over het Spaarne en houd rechts aan na het passeren van station Haarlem.

Onze kliniek bevindt zich aan de rechterkant op Staten Bolwerk 1, net na het station. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Als je de weg niet helemaal kunt vinden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Staat je vraag er niet tussen? Stel dan hier je vraag

Download de Checklist

En zorg dat je goed voorbereid bent.

Ooglidcorrectie checklist aanvragen Kliniek het Bolwerk-min

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan door te bellen met 023-5837405 of te mailen naar info@kliniekhetbolwerk.nl.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op het nummer 06-49899167

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google.

Oogleden

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*

Wees goed voorbereid en

Download de Checklist

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*