Ooglidcorrectie Haarlem

Heb je last van vermoeide ogen of een vermoeide uitstraling? Misschien herken je een van de onderstaande signalen:

  • Je voelt je energiek, maar mensen schatten je ouder of vermoeider in dan je je voelt.
  • Je oogleden jeuken of zijn geïrriteerd, waardoor je minder comfortabel bent.
  • Overtollige huid rond je ogen belemmert je zicht.
  • Je hebt hangende oogleden.
  • Het is lastig om je oogmake-up langer dan gewenst op te houden.
 

Een ooglidcorrectie kan verlichting brengen. De ingreep verwijdert overtollige huid rond je ogen, waardoor vermoeide ogen minder zichtbaar worden. Je krijgt een frissere blik en meer comfort.

zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10
Ooglidcorrectie Haarlem door Kliniek het Bolwerk
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Waarom voor Kliniek het Bolwerk kiezen?

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Ooglidcorrectie brochure aanvragen Kliniek het Bolwerk

Het behandeltraject

Al meer dan duizend cliënten gingen je voor

Drs. David Jairath, plastisch chirurg

Sinds 2004 ben ik plastisch chirurg. Na mijn studie geneeskunde aan de UvA heb ik mij gespecialiseerd in de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding heb ik stages gelopen in binnen- en buitenland.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken in het Spaarne Ziekenhuis, tegenwoordig het Spaarne Gasthuis met locaties in Hoofddorp, Haarlem Zuid en Noord. Hier hield ik mij bezig met reconstructieve chirurgie, trauma, hand- en algemene plastische chirurgie.

Daarna heb ik me gespecialiseerd in cosmetische chirurgie in een privékliniek van het ziekenhuis. Mijn brede ervaring zet ik nu in bij Kliniek het Bolwerk, waar ik mijn patiënten met de beste zorg behandel. Met mijn expertise wil ik anderen helpen met plastisch-chirurgische oplossingen.

Ooglidcorrectie in Haarlem

Wat onze cliënten zeggen​

Alle reviews zijn geverifieerd op Zorgkaartnederland.nl.

Tarieven

Veelgestelde vragen

Net als andere ingrepen brengt ooglidchirurgie een klein aantal potentiële risico’s met zich mee. Wij voeren de behandeling zorgvuldig uit om complicaties zoveel mogelijk te voorkomen.

Tijdelijke zwelling en blauwe plekken komen soms voor, maar verdwijnen meestal binnen een week. Blijvende littekens of vlekken zijn uitzonderlijk. Met zorgvuldige nazorg is de kans op bijwerkingen minimaal.

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met ooglidchirurgie. We leggen je graag uit hoe we de risico’s minimaliseren en het herstel maximaliseren. Vertrouw erop dat je bij ons in goede handen bent voor een natuurlijk en mooi resultaat.

Cosmetische ooglidchirurgie wordt meestal niet vergoed door de basisverzekering. Sommige aanvullende pakketten bieden wel dekking.

Als er een medische noodzaak is, bijvoorbeeld slecht zicht door overhangende oogleden, is er kans op vergoeding. Neem contact op met je verzekeraar voor meer informatie.

Je kunt de kosten ook zelf dragen. We zijn transparant over tarieven.

Wij bespreken graag met je welke mogelijkheden voor jou van toepassing zijn. Samen zoeken we naar de best passende oplossing. Onze focus ligt op een natuurlijk en betaalbaar resultaat.

Bij Kliniek het Bolwerk respecteren we de privacy van onze cliënten. Hoewel we graag laten zien wat er mogelijk is met ooglidchirurgie, mogen we zonder toestemming geen afbeeldingen delen.

Tijdens het consult bespreken we wel open en eerlijk de verwachtingen. Patiënten kunnen hierbij hun eigen foto’s meenemen. Zo kunnen we het behandelproces en de mogelijke resultaten uitleggen, zonder in te gaan op individuele gevallen.

Ons belangrijkste doel is om je te informeren over wat deze procedure kan betekenen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

De eerste dagen na de ingreep is het verstandig om het rustig aan te doen vanwege een zekere mate van zwelling en blauwe plekken rond de ogen. Dit is normaal en neemt geleidelijk af.

Ongeveer een week na de ingreep worden de hechtingen verwijderd. Dan ben je weer op de been, hoewel het enige tijd duurt voordat de uiteindelijke resultaten zichtbaar zijn.

Meestal binnen 2-3 weken zie je het grootste deel van de uiteindelijke verbetering. Wij zien regelmatig dat cliënten snel herstellen.

Staat je vraag er niet tussen? Stel dan hier je vraag

Download de Checklist

En zorg dat je goed voorbereid bent.

Ooglidcorrectie checklist aanvragen Kliniek het Bolwerk-min

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan door te bellen met 023-5837405 of te mailen naar info@kliniekhetbolwerk.nl.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op het nummer 06-49899167

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google.

Oogleden

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*

Wees goed voorbereid en

Download de Checklist

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*