Kliniek het Bolwerk logo

Ooglidcorrectie Noord Holland

Heb je last van:

  • Hangende of vallende oogleden die een vermoeide indruk geven?
  • Beperkt gezichtsveld omdat je oogleden veel naar beneden hangen?
  • Hoofdpijn door spanning in je spieren veroorzaakt door hangende oogleden?
  • Onzekerheid over je uiterlijk door hangende oogleden?

Dan kan het raadzaam zijn om een ooglidcorrectie te ondergaan. De ingreep verwijdert overtollige huid rond je ogen. Vermoeide ogen zijn daardoor minder zichtbaar. Dit geeft je een frissere uitstraling.

Ooglidcorrectie Noord-holland door Kliniek het Bolwerk

Waarom voor Kliniek het Bolwerk kiezen?

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Ooglidcorrectie brochure aanvragen Kliniek het Bolwerk

Het behandeltraject

Al meer dan duizend cliënten gingen je voor

Plastische chirurg: David Jairath

Mijn naam is David Jairath en ik werk sinds 2004 als plastisch chirurg. Ik ben mijn medische opleiding begonnen aan de Universiteit van Amsterdam. Aan deze universiteit heb ik de specialistische opleiding tot plastisch chirurg gevolgd.

Tijdens mijn studie heb ik in verschillende ziekenhuizen binnen en buiten Nederland stage mogen lopen. Na mijn opleiding ben ik gaan werken in het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp, nu onderdeel van het Spaarne Gasthuis met locaties in Haarlem en Hoofddorp.

In deze ziekenhuisomgeving hield ik mij bezig met reconstructieve chirurgie en werkte ik samen met collega’s van algemene chirurgie, handchirurgie en algemene plastische chirurgie. Daarnaast heb ik mij verder gespecialiseerd in cosmetische chirurgie via de kliniek die aan het ziekenhuis verbonden is.

Mijn ruime ervaring van bijna 20 jaar als plastisch chirurg zet ik nu in bij Kliniek het Bolwerk.

ooglidcorrectie Noord Holland

Wat onze cliënten zeggen​ over de ooglidcorrectie in Noord-Holland:

Tarieven

Veelgestelde vragen

Zoals elke ingreep brengt een ooglidlift beperkte risico’s met zich mee. Tijdelijke zwelling en blauwe verkleuring rond de ogen kunnen kort na de operatie optreden. Dit zijn normale reacties van het lichaam en verdwijnen meestal na een paar dagen tot een week.

Littekens of asymmetrie in het eindresultaat komen minder vaak voor. Onze specialist voert de ingreep zorgvuldig uit om complicaties zoveel mogelijk te voorkomen. Daarnaast vermindert een goede nazorg de kans op bijwerkingen aanzienlijk.

Ooglidcorrectie wordt in de meeste gevallen niet gedekt door de basisverzekering, omdat het een cosmetische behandeling is. Sommige aanvullende verzekeringen bieden wel dekking. Het is daarom de moeite waard om na te gaan of je zorgverzekeraar de kosten vergoedt als de ingreep medisch noodzakelijk is. Bijvoorbeeld bij beperkt zicht door gezwollen of hangende oogleden.

Mocht je verzekering de behandeling niet vergoeden, dan heb je de mogelijkheid om de kosten zelf te dragen. We zijn transparant over de kosten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Samen kijken we naar de verschillende opties om te zien welke behandeling het beste bij jouw situatie past. Onze specialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Bij Kliniek het Bolwerk respecteren we de privacy van onze cliënten. Daarom delen we geen “voor en na” foto’s van ooglidcorrecties zonder toestemming. Hoewel we graag de mogelijkheden laten zien, zijn medische gegevens en afbeeldingen privé.

Wel kunnen cliënten tijdens het intakegesprek hun eigen foto’s met ons bespreken. Zo geven we een eerlijk beeld van wat er mogelijk is zonder specifieke behandelingen te onthullen. Uiteraard alleen met toestemming.

Onze specialisten leggen graag uit wat de verwachtingen zijn. Zo kunnen cliënten een weloverwogen keuze maken. Respect voor privacy staat voorop.

Het herstelproces na een ooglidcorrectie verloopt meestal soepel. Tijdens de eerste paar dagen kunt u een zwelling en blauwe verkleuring rond de ogen verwachten. Dit zijn normale lichamelijke reacties. Neem de eerste 3 dagen rust.

Na ongeveer een week verdwijnen deze symptomen grotendeels. Een week na de ingreep worden de hechtingen verwijderd. Vanaf dan kun je alle normale activiteiten hervatten, hoewel het enige tijd zal duren voordat de uiteindelijke resultaten zichtbaar zijn.

Binnen twee tot drie weken zijn de meeste resultaten zichtbaar. Meestal herstellen onze cliënten uitstekend en snel na een ooglidcorrectie in onze kliniek in Noord Holland.

Staat je vraag er niet tussen? Stel dan hier je vraag

Download de Checklist

En zorg dat je goed voorbereid bent.

Ooglidcorrectie checklist aanvragen Kliniek het Bolwerk-min

Maak een afspraak

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de voorwaarden van Google.

Bellen of appen?

Een afspraak maken kan via onze online planning of door te bellen met 023-5837405.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op nummer 06-49899167

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*

Wees goed voorbereid en

Download de Checklist

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*