Behandelvoorwaarden

Instemming vooraf

Kliniek het Bolwerk gaat zorgvuldig om met de mogelijkheden die plastische en cosmetische chirurgie kan bieden. Veel is mogelijk, maar een ingreep is niet altijd de oplossing. Uiteraard willen wij graag voldoen aan de wensen van cliënten, maar we willen ook dat onze cliënten tevreden zijn. Ons medisch team geeft je dan ook graag oprecht advies over behandelingen, de voor- en nadelen of zelfs de risico’s. In enkele gevallen kan het zelfs zo zijn, dat een behandeling wordt afgeraden.

Minderjarigen

De richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie (NVPC) volgend, worden er bij Kliniek het Bolwerk geen kinderen onder de 18 jaar geopereerd of behandeld.
Ook al kan het in enkele gevallen noodzakelijk zijn om de financiële administratieve afhandeling via Kliniek het Bolwerk te laten verlopen, de daadwerkelijke operaties onder narcose worden op de operatiekamers elders uitgevoerd waar een team van gekwalificeerde gezondheidszorg professionals aanwezig zijn om je te begeleiden.

Behandelovereenkomst

Het besluit om een plastisch chirurgische ingreep te laten doen, wordt niet lichtvaardig genomen. Je hebt er goed over nagedacht en wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat het resultaat van de behandeling voldoet aan je verwachting. Samen hebben wij de behandeling doorgesproken en bepaald wat wel of niet mogelijk was. Om er zeker van te zijn dat er in de procedures geen stappen worden overgeslagen en de afspraken tussen cliënt en behandelend specialist wederzijds zijn begrepen, vragen wij cliënten voorafgaand aan de behandeling een behandelvoorwaarden te tekenen.

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent