Kliniek het Bolwerk logo

David Jairath
Plastisch Chirurg

 

Ik ben David Jairath, plastisch chirurg sinds 2004. Mijn studie Geneeskunde volgde ik aan de Universiteit van Amsterdam waar ik ook mijn specialisatie tot plastisch chirurg heb gedaan. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse stages gedaan in binnen- en buitenland.

De meest indrukwekkende waren de oncologische stage in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis waar ik me heb gespecialiseerd in de borstreconstructies en in het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk voor mijn brandwonden stage. Ik was daar ten tijde van de Volendam ramp in café het Hemeltje en heb de eerste opvang van de slachtoffers in de eerste dagen na de ramp gedaan. In de periode volgend op de ramp ben ik betrokken geweest bij het herstel van de slachtoffers. Ik heb zelfs nu nog patiënten die mijn praktijk bezoeken jaren nadien.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken in het Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp. Tegenwoordig is dit het Spaarne Gasthuis met 3 locaties in Hoofddorp, Haarlem Zuid en Haarlem Noord. 

In de ziekenhuispraktijk hield ik me bezig met de borstreconstructies in samenwerking met de algemene chirurgie, de (plastisch chirurgische) trauma, handchirurgie en de algemene plastische chirurgie. In de privékliniek (Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne) heb ik me verder gespecialiseerd in de cosmetiek.

Na 19 Jaar ziekenhuis is het nu tijd om het anders te gaan doen. Ik wil meer de tijd hebben om mijn cliënten persoonlijke aandacht te geven, ze te leren kennen. Daar is in het drukke ziekenhuis veel te weinig tijd voor. De jarenlange ervaring die ik daar heb opgedaan gebruik ik nu in Kliniek het Bolwerk.

“Nee” zeggen tegen een behandeling is veel lastiger dan het gewoon uitvoeren maar ….

Een eerlijk advies geeft de beste resultaten.

Ik durf nee tegen je te zeggen

Drs. David Jairath

Over kliniek het Bolwerk

Kliniek het Bolwerk is de voortzetting van mijn praktijk in het Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne aan de Händellaan 2a te Heemstede. 

In april 2023 werd ons huurcontract op de bovengenoemde locatie niet verlengd. Hierna ben ik, om mijn succesvolle praktijk te kunnen voortzetten, gestart met een zoektocht naar een nieuwe praktijkruimte. Nadat ik veel locaties had bezocht werd ik geattendeerd op deze locatie. Dit voelde meteen goed, Ik moest veel verbouwen maar had een nieuwe locatie gevonden.

 

Een nieuwe locatie, 

                                    nieuwe naam 

                                                            en nieuw concept 

Onze belofte aan u

Eerlijk

Ik geef je een eerlijk advies over je behandeling.

Veilig

Wij voeren de behandeling zo veilig mogelijk uit. Dit wil zeggen dat wij voldoen aan alle eisen gesteld op het gebied van veiligheid

Betrouwbaar

Cliënten geven mij het vertrouwen om een ingreep te doen. Ik doe er alles aan om dat waar te maken.

Mogen wij onze medewerkers voorstellen

Heb je een goed idee en wil je bij ons komen werken, stuur een mail of neem contact op. 

We zijn op zoek naar mensen om het team van kliniek het Bolwerk te versterken.

Gezocht

Operatie assistent

Ben je beschikbaar als operatie assistent op oproepbasis en heb je ervaring met plastisch chirurgische ingrepen stuur dan een e-mail met je motivatie en CV..

Gezocht

Praktijk Manager

Heb je ervaring met het managen van een praktijk dan zijn wij op zoek naar jou. 

Artsen gezocht

Wij zoeken jou als medisch specialist

Zoek je samenwerking of een praktijkruimte voor consulten of behandeling of heb je een ander goed idee, stuur ons een e-mail.

Gezocht

Nurse Practitioner

Ervaring in de plastische chirurgie en ben je in staat om zelfstandig te werken controles en voorlichting met betrekking tot plastisch chirurgische ingrepen dan hebben wij een baan voor jou

Wat onze cliënten zeggen

“Dr Jairath is geweldig, staat altijd voor me klaar, altijd professioneel en kundig. Ik kom al jaren bij heb zowel in het ziekenhuis als in de privé-klniek.
28-02-20    Michaëla K. Geweldig
28-02-20    Michaëla K.
“Heel erg tevreden met het resultaat van mijn borstbesparende operatie”
12.06.20    anoniemEen 10
12.06.20    anoniem
“Dokter Jairath staat bekend als een enorm attente en kundige arts die heel goed met zijn team samenwerkt, ook humor heeft en tegelijk vakwerk aflevert. Bij mijn dochter heeft hij een paar storende plekjes op de huid verwijderd. Hij deed dat heel zorgvuldig en kon tegelijk ook over muziek praten. Het resultaat is prachtig, want haast onzichtbaar! Een zeer toewijdde dokter maar ook een hele menselijke magic man! Verdient de maximale score!”
07.05.20    Daniel G.
07.05.20    Daniel G.
Previous
Next