Kliniek het Bolwerk: De Voortzetting van PCC Spaarne

Je komt hier wellicht terecht omdat je op zoek bent naar informatie over PCC Spaarne. Graag wil ik mededelen dat Kliniek het Bolwerk de voortzetting is van mijn praktijk in het Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne aan de Händellaan 2a te Heemstede.

Na 14 succesvolle jaren gevestigd te zijn geweest op de Händellaan in Heemstede, werd ons huurcontract daar helaas niet verlengd. Dit bood mij de gelegenheid om na te denken over de toekomst van mijn praktijk.

Mijn doel was om ook in de toekomst uitzonderlijke plastische en cosmetische zorg te blijven bieden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een moderne locatie die voldeed aan mijn hoge eisen en heb ik deze gevonden aan Staten Bolwerk 1.

Hoewel er veel verbouwd moest worden, wist ik dat dit de juiste plek was. Zo is Kliniek het Bolwerk ontstaan: een nieuwe locatie, een nieuwe naam en een nieuw concept. We bieden dezelfde hoogwaardige zorg die je gewend bent van PCC Spaarne, maar dan in een vernieuwde omgeving.

zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10
Kliniek het Bolwerk
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Drs. David Jairath van PCC Spaarne

Allereerst wil ik mij even kort voorstellen aan mensen die mij nog niet kennen van het Spaarne Plastisch Cosmetisch Centrum. Mijn naam is Drs. David Jairath en ik ben sinds 2004 werkzaam als gespecialiseerd plastisch chirurg.

Na mijn studie Geneeskunde en specialisatie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik stages gelopen in binnen- en buitenland op het gebied van reconstructieve en cosmetische chirurgie. Hierna heb ik ervaring opgedaan in het Spaarne Gasthuis met als aandachtsgebied reconstructieve en plastische chirurgie.

Bij Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne (PCC Spaarne) heb ik mij verder gespecialiseerd in niet-invasieve cosmetische behandelingen zoals Botox en fillers. Helaas moest deze locatie in april 2023 sluiten vanwege een aflopend huurcontract.

Om mijn ervaring en expertise voort te zetten, heb ik Kliniek het Bolwerk opgericht. Vanuit deze volledig gerenoveerde locatie kan ik mijn jarenlange kennis inzetten om optimale resultaten te behalen en persoonlijke zorg te bieden.

ooglidcorrectie

Wat onze cliënten zeggen​

Alle reviews zijn geverifieerd op Zorgkaartnederland.nl.

Pcc Spaarne Kliniek het Bolwerk

Onze toewijding aan jouw gezondheid en welzijn

Onze moderne kliniek, voortgekomen uit PCC Spaarne, biedt een prettige omgeving met de nieuwste apparatuur en faciliteiten. Hierdoor kunnen we onze diensten op het hoogste niveau uitvoeren.

Comfort en een gastvrije benadering staan bij ons hoog in het vaandel. We leggen de nadruk op een persoonlijke benadering, zodat je je gehoord en serieus genomen voelt.

Het is onze missie om jouw gezondheid en welzijn te verbeteren door middel van uitstekende medische zorg en een prettige ervaring. Jij staat hierbij centraal.

Nieuwe locatie

Voor de patiënten die mij al kenden van Plastisch Cosmetisch Centrum (PCC) Spaarne: sinds april 2023 heb ik een nieuwe locatie gevonden nadat het huurcontract van PCC Spaarne afliep.

Vanaf dat moment ben ik gevestigd op een moderne locatie in Haarlem. Dit adres is Staten Bolwerk, Koetshuis 1, 1e etage, 2011 MK Haarlem.

Vanuit deze volledig verbouwde en ingerichte praktijk ben ik, samen met mijn team, in staat dezelfde uitstekende kwaliteit van zorg te bieden waar je vertrouwd mee was bij PCC Spaarne.

De nieuwe locatie is eveneens uitstekend bereikbaar. Ik kijk er naar uit om je te mogen verwelkomen.

Mocht je nog vragen hebben over de verhuizing neem dan gerust contact met mij op.

Kliniek het Bolwerk

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent