Ooglidcorrectie

Heb je last van:

  • Een vermoeide uitstraling, terwijl jij je energiek voelt
  • Last van geïrriteerde en jeukerige oogleden
  • Steeds ouder geschat worden
  • Vermoeide ogen
  • Belemmerd zicht door overtollige huid rondom je ogen
  • Problemen met het behouden van oogmake-up
 

Herken je deze signalen en ondervind je er hinder van? Overweeg dan een ooglidcorrectie bij een plastisch chirurg. Met deze ingreep pak je deze klachten doeltreffend aan.

zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10
Ooglidcorrectie door Kliniek het Bolwerk
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Waarom voor Kliniek het Bolwerk kiezen?

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Ooglidcorrectie brochure aanvragen Kliniek het Bolwerk

Het behandeltraject

Drs. D Jairath

Ik ben David Jairath, plastisch chirurg sinds 2004. Mijn studie Geneeskunde volgde ik aan de Universiteit van Amsterdam waar ik ook mijn specialisatie tot plastisch chirurg heb gedaan. Tijdens mijn opleiding heb ik diverse stages gedaan in binnen- en buitenland.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken in het Spaarne Ziekenhuis Hoofddorp. Tegenwoordig is dit het Spaarne Gasthuis met 3 locaties in Hoofddorp, Haarlem Zuid en Haarlem Noord.

In de ziekenhuispraktijk hield ik me bezig met de borstreconstructies in samenwerking met de algemene chirurgie, de (plastisch chirurgische) trauma, handchirurgie en de algemene plastische chirurgie. In de privékliniek (Plastisch Cosmetisch Centrum Spaarne) heb ik me verder gespecialiseerd in de cosmetiek.

De jarenlange ervaring die ik daar heb opgedaan gebruik ik nu voor mijn cliënten in Kliniek het Bolwerk.

ooglidcorrectie

Wat onze cliënten zeggen​

Alle reviews zijn geverifieerd op Zorgkaartnederland.nl.

Tarieven

Veelgestelde vragen

Als plastisch chirurg heb ik jarenlange gespecialiseerde opleidingen en ervaring in esthetische chirurgie, waaronder ooglidchirurgie. Dit garandeert niet alleen een veilige procedure, maar ook hoogwaardige cosmetische resultaten.

Kiezen voor een plastisch chirurg betekent investeren in kwaliteit, precisie en gemoedsrust, een verschil dat verder gaat dan de prijs.

Zoals bij elke ingreep zijn er een klein aantal risico’s verbonden aan een ooglidcorrectie. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van tijdelijke zwelling en blauwe plekken rond de ogen. Dit is echter normaal na dergelijke ingrepen en verdwijnt vanzelf binnen een paar dagen tot een week.

Littekens en asymmetrie van de ogen zijn zeldzamer. Wij voeren de ingreep nauwgezet uit om het risico op bijwerkingen te minimaliseren. Met de juiste nazorg is de kans op complicaties zeer klein.

Een ooglidcorrectie wordt meestal niet vergoed door de basisverzekering, omdat het een puur cosmetische ingreep is. Sommige aanvullende verzekeringen bieden wel dekking. Het is verstandig om na te gaan of je verzekeraar deze ingreep vergoedt als het medisch noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij slecht zicht door gezwollen of hangende oogleden.

Mocht je verzekering de behandeling niet vergoeden, dan kun je de kosten zelf betalen. Wij zijn transparant over de prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hierover en wij helpen je graag om je mogelijkheden te bekijken. Samen kijken we welke behandeling het beste bij jou past.

Bij Kliniek het Bolwerk delen we geen ‘voor en na’ foto’s van onze ooglidcorrecties. Dit doen we uit respect voor de privacy van onze cliënten. Hoewel we graag de resultaten van onze behandelingen laten zien, mogen we zonder toestemming geen medische gegevens en foto’s delen.

Wel kunnen cliënten tijdens hun intake hun eigen voor en na foto’s met ons bespreken. Op deze manier geven we graag een eerlijk beeld van wat cliënten van ons kunnen verwachten. Dit zonder in te gaan op individuele behandelingen zonder toestemming.

Het herstelproces na een ooglidcorrectie duurt meestal maar een kleine week. In de eerste paar dagen zal er sprake zijn van zwelling en blauwe plekken rond de ogen. Dit is normaal na zo’n ingreep. Doe het de eerste 3 dafgen rustig aan

Na ongeveer een week zijn deze symptomen bijna verdwenen. Na een week worden ook de hechtingen verwijderd. Op dat moment ben je weer volledig op de been, hoewel het resultaat natuurlijk nog wel even op zich laat wachten.

Binnen 2-3 weken zie je al het grootste deel van het uiteindelijke resultaat. Doorgaans herstellen onze cliënten snel.

Staat je vraag er niet tussen? Stel dan hier je vraag

Download de Checklist

En zorg dat je goed voorbereid bent.

Ooglidcorrectie checklist aanvragen Kliniek het Bolwerk-min

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan via onze online planning of door te bellen met 023-5837405.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op nummer 06-49899167

zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10
Oogleden

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent

Wees goed voorbereid en

Download de Brochure

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*

Wees goed voorbereid en

Download de Checklist

Niet ontvangen? Bekijk ook je ongewenste mailbox*