Kliniek het Bolwerk logo

Littekencorrectie

Voor sommige mensen kunnen storende littekens een negatief effect hebben op hun zelfvertrouwen. Enkele tekenen die kunnen wijzen op last van littekens zijn:

  • Onzekerheid of minder zelfvertrouwen door opvallende of ontsierende littekens
  • Lichamelijk ongemak, zoals pijn bij bewegen en aanraken
  • Psychisch ongemak, zoals een negatief zelfbeeld en het vermijden van sociale situaties


Als een of meer van deze tekenen herkenbaar zijn, kan een bezoek aan een specialist in littekencorrectie raadzaam zijn. Tijdens dit consult bespreken we of een corrigerende behandeling kan worden overwogen om de littekens te behandelen.

zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10
Littekencorrectie Kliniek het Bolwerk
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Waarom voor Kliniek het Bolwerk kiezen?

Littekencorrectie

Het behandeltraject

Behandeltraject littekencorrectie uitgelegd:

Drs. D Jairath

Mijn naam is David Jairath, ik ben plastisch chirurg met meer dan 15 jaar ervaring in zowel reconstructieve als esthetisch-cosmetische procedures. Na mijn studie geneeskunde heb ik me gespecialiseerd in plastische en reconstructieve chirurgie.

Tijdens mijn carrière heb ik zowel in een academisch ziekenhuis als in een privékliniek gewerkt. De afgelopen jaren heb ik me gericht op minder invasieve en kleinere procedures voor lichaamsbeeld en welzijn. Dit omvat littekenchirurgie, ooglidchirurgie en andere behandelingen.

Bij Kliniek het Bolwerk zet ik mijn brede medische kennis en ervaring in om elke cliënt op een zorgvuldige en persoonlijke manier te helpen. Ik streef naar optimale resultaten met zo min mogelijk belasting voor de cliënt.

Mijn missie is om cliënten te ondersteunen in hun welzijn. Samen kijken we welke opties het beste passen bij de individuele situatie en wensen. De cliënt staat hierbij centraal.

ooglidcorrectie

Wat onze cliënten zeggen​

Alle reviews zijn geverifieerd op Zorgkaartnederland.nl.

Tarieven

Veelgestelde vragen

Een littekencorrectie kan nodig zijn wanneer een litteken storend is geworden en je zelfvertrouwen aantast. Dit kan het geval zijn bij dikke, opvallende, pijnlijke, jeukende of onregelmatige littekens.

Een littekencorrectie kan worden toegepast op verschillende soorten littekens, waaronder littekens van operaties, traumatische littekens na verwondingen of brandwonden, en overmatige littekenvorming zoals keloid littekens.

Het verschilt per zorgverzekering of de kosten van een littekencorrectie worden vergoed. In sommige gevallen kan een littekencorrectie worden vergoed als er sprake is van een medische noodzaak. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie hierover.

Na de operatie is het belangrijk om de instructies van de plastisch chirurg op te volgen. Dit omvat het vermijden van zonlicht, het regelmatig aanbrengen van speciale crèmes of zalven, en het beschermen van het litteken tegen spanning en wrijving.

Staat je vraag er niet tussen? Stel dan hier je vraag

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan via onze online planning of door te bellen met 023-5837405.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op nummer 06-49899167

Kliniek het Bolwerk

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent