Betalingsmogelijkheden

Betalingsmogelijkheden plastische chirurgie

Wij bieden onze cliënten de mogelijkheid om de betaling via een bankoverschrijving te laten geschieden of ter plaatse in de kliniek, via een bankoverschrijving middels een betaalverzoek te voldoen. Welke keuze van betalen u ook maakt, de betaling dient uiterlijk 1 weken voorafgaand aan de ingreep bij ons binnen te zijn op de rekening, tenzij vooraf anders is afgesproken.
Betalingen per PIN en creditcard zijn bij ons niet mogelijk.

Duidelijkheid

De kosten voor een behandeling worden vooraf met je besproken. Wij houden van duidelijkheid en de op de website genoemde prijzen zijn de prijzen voor de totale behandeling. Je ontvangt dus achteraf geen rekeningen voor extra narcose-kosten of verblijfskosten. Na het consult ontvang je van ons een duidelijke offerte, Door deze offerte te betalen ga je akkoord met de gestelde voorwaarden. Na de ingreep of na betaling ontvang je van ons per e-mail een nota op naam. Wanneer er extra kosten zijn, bijvoorbeeld voor de aanschaf van een littekencrème, hulpmiddelen, zoals een steunende BH na een borstcorrectie of een elastische broek na liposuctie of buikwandcorrectie, overleggen wij deze van tevoren met u.

Betalingsmogelijkheden Injectables, huidverbetering- en laserbehandelingen

Injectables, huidverbetering- en laserbehandelingen dienen direct na iedere behandeling te worden voldaan. Wij verzoeken je hiervoor ter plaatse in de kliniek gebruik te maken van betaling via een bankoverschrijving via een betaalverzoek.

Termijnbetalingen

Helaas kunnen wij u niet de mogelijkheid aanbieden om in termijnen te betalen.

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent