Schaamlipcorrectie Haarlem

Voor sommige vrouwen kan overtollig of ongelijk weefsel rond de schaamstreek ongemak veroorzaken. Mogelijke symptomen zijn onder andere

  • Huidirritatie of ongemak door verdikte of asymmetrische schaamlippen
  • Pijn of ongemak door overtollig weefsel tijdens dagelijkse activiteiten of intieme momenten
  • Een negatief zelfbeeld door de vorm of grootte van de schaamlippen


Als je een of meer van deze symptomen herkent, kan een consult bij een plastisch chirurg zinvol zijn. Tijdens dit consult bekijken we of corrigerende chirurgie geschikt en wenselijk is.

zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10
Schaamlipcorrectie Haarlem
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Waarom voor Kliniek het Bolwerk kiezen?

Schaamlipcorrectie

Behandeltraject voor schaamlipcorrectie bij ons in Haarlem

Drs. D Jairath

Ik ben Drs. David Jairath, plastisch chirurg. Na mijn studie geneeskunde en mijn specialisatie tot plastisch chirurg, heb ik mij verder verdiept in de esthetisch-cosmetische chirurgie.

Gedurende mijn carrière heb ik ervaring opgedaan in zowel academische ziekenhuizen als privéklinieken. Mijn expertise omvat zowel reconstructieve als cosmetische ingrepen.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in niet-invasieve en minimaal invasieve procedures op het gebied van lichaamsbeeld en welzijn. Deze uitgebreide kennis pas ik nu toe bij Kliniek het Bolwerk.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de plastische chirurgie, voer ik elke ingreep met zorg en aandacht uit, waarbij ik altijd rekening houd met de unieke situatie en wensen van de cliënt. Mijn focus ligt op het behalen van optimale resultaten en het bieden van uitstekende nazorg.

Mijn doel is om cliënten te ondersteunen in hun welzijn door middel van mijn medische expertise. Samen met de cliënt onderzoek ik welke behandelingsopties het meest geschikt zijn, waarbij de behoeften en wensen van de cliënt altijd centraal staan.

ooglidcorrectie

Wat onze cliënten zeggen​

Alle reviews zijn geverifieerd op Zorgkaartnederland.nl.

Tarieven

  • Schaamlipcorrectie €1250

    Correctie van de schaamlippen onder lokale verdoving

  • Eerste consult €45

    Alleen een eerste consult dat niet leidt tot een behandeling.

Veelgestelde vragen over een schaamlipcorrectie in onze kliniek in Haarlem

Een schaamlipcorrectie bij onze kliniek in Haarlem kan overwogen worden bij functionele klachten of als je onzeker bent over het uiterlijk van je schaamlippen. Tijdens een consult met de arts wordt beoordeeld of een correctie zinvol is.

Er wordt gekeken naar factoren zoals je medische voorgeschiedenis, de specifieke klachten en het gewenste resultaat. We bespreken ook mogelijke alternatieven en de risico’s die aan de ingreep verbonden zijn.

Als de ingreep naar verwachting je welzijn kan verbeteren, wordt deze uitgevoerd onder plaatselijke verdoving. Het herstelproces duurt enkele weken. Mocht je vragen hebben over de ingreep, dan kun je altijd contact opnemen met onze plastisch chirurg. Zijn deskundige oordeel zorgt voor een zorgvuldige aanpak.

Er wordt altijd rekening gehouden met jouw specifieke situatie en wensen. Samen met de arts bepaal je de meest geschikte behandeling.

Bij Kliniek het Bolwerk zijn de kosten van een schaamlipcorrectie €1250.

Deze basisprijs is inclusief operatie en nazorg. Tijdens het gratis consult nemen we de tijd om jouw individuele situatie te bespreken en een prijsindicatie te geven. We hanteren duidelijke en transparante prijzen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We geven geen vage prijzen die goedkoper lijken dan wat je uiteindelijk overhoudt.

Onze focus ligt op wat voor jou het beste is in termen van welzijn. Als je hier vragen over hebt, kun je hier altijd contact opnemen met onze medisch specialist.

De plastisch chirurg adviseert over het algemeen om gedurende de eerste 2-3 weken na een schaamlipcorrectie in onze kliniek in Haarlem geen seksueel contact te hebben.

Dit helpt het genezingsproces te bevorderen en zorgt voor een soepeler herstel.

Overleg tijdens de herstelfase met de chirurg om te bepalen wanneer je weer voldoende hersteld bent. Zachte seksuele activiteiten zijn meestal weer mogelijk na 2-3 weken, zolang je geen ongemak ervaart.

Elke situatie is uniek, dus bij twijfel is het verstandig contact op te nemen met de plastisch chirurg om jouw specifieke omstandigheden te bespreken. Prioriteit wordt gegeven aan een goed en volledig herstel.

Of de kosten van een schaamlipcorrectie worden vergoed, hangt af van je zorgverzekering. Het is daarom verstandig om dit vooraf bij je verzekeraar na te vragen.

Sommige verzekeraars bieden volledige of gedeeltelijke vergoeding als er een medische noodzaak is, zoals pijnklachten. Dit wordt per geval beoordeeld. Cosmetische ingrepen worden meestal niet vergoed.

Neem contact op met je verzekeraar om te achterhalen of en in welke mate de kosten in jouw situatie worden vergoed. Op deze manier weet je van tevoren wat je kunt verwachten en voorkom je verrassingen achteraf. Het is aan te raden dit tijdig te regelen.

Staat je vraag er niet tussen? Stel dan hier je vraag

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan via onze online planning of door te bellen met 023-5837405.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op nummer 06-49899167

Kliniek het Bolwerk

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent