Kliniek het Bolwerk logo

Anti-rimpelbehandeling

Voor sommigen kunnen zichtbare rimpels het zelfbeeld en zelfvertrouwen beïnvloeden. Enkele voorbeelden zijn:

  • Onzekerheid door opvallende rimpels
  • Lichamelijke symptomen, zoals jeuk of spanning wanneer de rimpels worden aangeraakt
  • Psychologische gevolgen, zoals minder vertrouwen in het uiterlijk of het vermijden van sociale situaties


Herken je ervaringen van jezelf of een dierbare hierin? Dan kan een consult met een gespecialiseerde plastisch chirurg nuttig zijn om de mogelijkheden voor rimpelcorrectie te bespreken.

Tijdens het consult bekijken we of een behandeling, zoals injecties of lasertherapie, kan helpen om rimpels te verminderen. Dit kan je helpen om je comfortabeler te voelen over je uiterlijk.

zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10
Anti-rimpelbehandeling - Huidverjonging
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Waarom kiezen voor anti-rimpelbehandeling bij Kliniek het Bolwerk

Anti-rimpelbehandeling
Anti-rimpelbehandeling Kliniek het Bolwerk

Verschillende behandelingen van rimpels

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk om rimpels te verminderen en de huidtextuur te verbeteren. Enkele veel voorkomende behandelingen zijn:

1. Botulinetoxine (Botox) behandeling:
Botox wordt gebruikt om dynamische rimpels te verminderen door de spieren tijdelijk te ontspannen. Het wordt voornamelijk toegepast op gebieden zoals fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

2. Hyaluronzuur dermal fillers:
Dermal fillers op basis van hyaluronzuur worden geïnjecteerd om volume te herstellen, rimpels en plooien te verminderen en de gezichtscontouren te verbeteren. Dit kan onder andere worden gebruikt voor lipvergroting, het verminderen van neus-lippenplooien en het herstellen van volumeverlies in de wangen.

3. Hyaluronzuur skin boosters:
Skin boosters op basis van hyaluronzuur worden gebruikt om de huid te hydrateren en de algehele huidkwaliteit te verbeteren. Deze behandeling kan fijne lijntjes helpen verminderen en een frisse, stralende huid creëren.

4. Hyaluronzuur mesotherapie:
Mesotherapie houdt in dat hyaluronzuur en andere voedingsstoffen direct in de huid worden geïnjecteerd om de huidtextuur te verbeteren, fijne lijntjes te verminderen en een gezonde, jeugdige uitstraling te bevorderen.

De keuze voor een specifieke behandeling hangt af van verschillende factoren, waaronder het type rimpels, de gewenste resultaten en de individuele behoeften van de cliënt. Het is belangrijk om een afspraak te maken voor een consult om de meest geschikte behandelingsoptie te bespreken.

Het behandeltraject

Behandeltraject anti-rimpelbehandeling uitgelegd:

Drs. D Jairath

Ik ben David Jairath, plastisch chirurg met meer dan 15 jaar ervaring in zowel reconstructieve als esthetisch-cosmetische ingrepen. Na mijn studie geneeskunde heb ik me gespecialiseerd in plastische en reconstructieve chirurgie.

Tijdens mijn carrière heb ik zowel in een academisch ziekenhuis als in een privékliniek gewerkt. De afgelopen jaren heb ik me vooral gericht op minder invasieve en kleinere ingrepen om het lichaamsbeeld en het welzijn van mijn cliënten te verbeteren. Dit omvat littekencorrectie, ooglidcorrectie, anti-rimpelbehandeling en andere ingrepen.

Bij Kliniek het Bolwerk zet ik mijn uitgebreide medische kennis en ervaring in om elke cliënt op een zorgvuldige en persoonlijke manier te begeleiden. Mijn doel is om optimale resultaten te behalen met minimale belasting voor de cliënt.

Mijn missie is om cliënten te helpen hun welzijn te verbeteren. Samen met de cliënt bekijken we welke behandelingen het beste passen bij hun individuele situatie en wensen. De cliënt staat altijd centraal in dit proces.

ooglidcorrectie

Wat onze cliënten zeggen​

Alle reviews zijn geverifieerd op Zorgkaartnederland.nl.

Tarieven

  • Botuline toxine Vanaf €165
  • Hyaluronzuur Vanaf €450
  • Eerste consult €45

    Alleen een eerste consult dat niet leidt tot een behandeling.

Veelgestelde vragen

Rimpels kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder veroudering, blootstelling aan de zon, roken, genetica, herhaalde gezichtsuitdrukkingen en een droge huid.

Over het algemeen zijn anti-rimpelbehandelingen veilig wanneer ze worden uitgevoerd door een plastisch chirurg. Bijwerkingen kunnen optreden, maar zijn meestal mild en van voorbijgaande aard.

Ja, na de behandeling kunnen specifieke nazorginstructies worden verstrekt door de behandelaar. Deze kunnen onder meer het vermijden van blootstelling aan de zon, het gebruik van bepaalde huidverzorgingsproducten en het vermijden van intense lichamelijke activiteit omvatten.

Anti-rimpelbehandelingen kunnen worden aangepast aan verschillende huidtypen, maar het is belangrijk om een consult te plannen met onze plastisch chirurg David Jairath. Dit om de meest geschikte behandelingsopties voor je specifieke huidconditie te bespreken.

Staat je vraag er niet tussen? Stel dan hier je vraag

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan via onze online planning of door te bellen met 023-5837405.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op nummer 06-49899167

Kliniek het Bolwerk

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent