Kliniek het Bolwerk logo

Expertise bij Kliniek het Bolwerk

Bij Kliniek het Bolwerk ben je ook aan het juiste adres voor een expertise of second opinion.

Wat is een expertise of second opinion?

Een expertise of second opinion is een mening vragen aan een andere arts dan waar je al bent geweest.

Het kan zijn dat je twijfel hebt over het resultaat van een behandeling, of dat je voor een behandeling een 2e mening wilt horen of de ingreep wel moet worden uitgevoerd of hoe die wordt uitgevoerd.

Bij twijfel kan een second opinion een goede beslissing zijn, bij kliniek het Bolwerk geef ik je een eerlijk advies.

Als je het resultaat van een behandeling (elders) vindt tegenvallen, of je hebt complicaties kan ik je misschien ook helpen.

Helaas komt het voor dat mensen niet tevreden zijn met een behandeling of dat er dingen niet gaan zoals gewenst.

Als je denkt dat een behandeling van elders beter kan worden uitgevoerd of je twijfelt over het resultaat, maak dan een afspraak voor een consult.

zorgkaart-logo
Beoordeeld met een 9,8 uit 10
second opinion
zorgkaart-logo

Beoordeeld met een 9,8 uit 10

Waarom denk ik dat ik expertises kan geven?

Tijdens mijn carrière als plastisch chirurg, sinds ik afstudeerde in 2004, heb ik veel ervaring opgebouwd in verschillende gebieden van de plastische chirurgie.

Deze ervaring gebruik ik nu om mensen die complexe problemen hebben te helpen, dus expertise te geven.

Littekens na trauma of eerdere chirurgie

Iedere operatie laat een litteken achter, dat is de consequentie van een operatieve behandeling. Sommige litteken vallen minder fraai uit als van tevoren bedacht. Misschien is hier nog iets aan te doen?

Acuut of oud, ruime ervaring opgedaan tijdens mijn opleiding in het Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk en de tijd waarin ik de mensen van de Volendam ramp behandelde.

Voor brandwonden in de acute fase of oude brandwonden littekens kun je voor advies en behandeling bij Kliniek het Bolwerk terecht.

Huidkankers zijn de meest voorkomende vormen van kanker. In ons gebied zo dichtbij de kust komt het echt heel veel voor.

Gelukkig zijn de meeste vormen van huidkanker goed behandelbaar. Een andere heel veel voorkomende vorm van kanker is borstkanker. 

Oogleden, correctie van afstaande oren, littekencorrecties en de correctie van schaamlippen behoorden allen tot de ingrepen die ik heb gedaan in de in 2005 door mij opgerichte intramurale privékliniek PCC Spaarne.

In al die jaren heb ik vele borstcorrecties gedaan. Deze bestonden uit het verkleinen van te grote borsten maar ook dames met aangeboren borstafwijkingen behoren tot mijn aandachtsgebied.

De acute verwondingen behoren bij mijn expertise gebieden maar hiervoor ben je bij Kliniek het Bolwerk niet aan het juiste adres.

Uiteraard ben ik altijd bereid om een consult te doen of kleine dingen voor je te behandelen maar de grote trauma’s en wonden behoren in het ziekenhuis. Voor huisartsen ben ik altijd beschikbaar om eventueel via een videolink mee te kijken.

Samengevat bij twijfel over een ingreep of resultaat, maak een afspraak.

ooglidcorrectie

Tarieven

  • Eerste consult €45

    Alleen een eerste consult dat niet leidt tot een behandeling.

Wat onze cliënten zeggen​

Alle reviews zijn geverifieerd op Zorgkaartnederland.nl.

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan via onze online planning of door te bellen met 023-5837405.

Een afspraak maken via Whatsapp kan op nummer 06-49899167

Oogleden

Stel hier je vraag

Zodat je goed voorbereid bent